دانه چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است.روغن دانههای چیا تشکیل شده است از حدود ۵۵ درصد امگا ۳، هجده درصد امگا ۶، حدود شش درصد امگا ۹ و حدود ۱۰ درصد چربیهای اشباع شده.اگر برای تأمین امگا ۳ مورد نیاز بدن خود از ماهی و روغن ماهی استفاده می کنید ولی نگران فلزات سنگین سمی ماهی هستید و بو و مزه ماهی برای شما خوشآیند نیست می توانید از دانه چیا به عنوان منبع گیاهی امگا ۳ استفاده کنید.
چیا گیاهی است یکساله از خانواده نعناعیان. این گیاه بومی آمریکای مرکزی است. این گیاه را برای مصرف دانه آن میکارند، گرچه خود گیاه کاربرد تزئینی هم دارد.
اطلاعات بیشتر در سایت هزارگیاهاینجا کلیک کنید
لینک فروش دانه چیا
آموزش مصرف دانه چیا
دانههای چیا نه تنها منبع فوق العاده برای مواد معدنی مهمی چون آهن و کلسیم در نظر گرفته میشوند، بلکه دارای مقادیر زیادی منیزیم و منگنز نیز هستند. ممکن است در باره تاثیر این عناصر شنیده باشید. ولی اگر بدانید که منیزیم و منگنز چه تاثیر قابل توجهی در توانایی کارکرد شما در طی ورزش دارند حتما متعجب خواهید شد.
منیزیم تاثیر مستقیم در واکنش آنزیمها دارد به خصوص آنهایی که در انقباض ماهیچهها، سنتز پروتئین و تولید انرژی درگیر هستند. منیزیم همچنین تاثیر مثبتی در میزان و راحتی خواب شما دارد.
منگنز نقش مهمی در کنترل قند خون، متابولیسم پروتیین و کربوهیدرات و به خصوص در تولید و فعالیت آنزیمهایی که مسئول انجام گلوکونئوژنز هستند دارد. گلوکونئوژنز عبارت است ازساخت گلوگز از منابع غیر کربوهیدراتی؛ این روش تولید سوخت زمانی اهمیت پیدا میکند که زمان ورزش شما افزایش پیدا میکند و ذخایر گلیکوژنی شما به انتها میرسد.
اینها دلایلی بود که چرا ما به توصیه می کنیم حتما دانه هایچیا را در رژیم غذاییتان بگنجانید.