|
admin
|
 |
« پاسخ #45 : سپتامبر 27, 2006, 04:29:26 am » |
|
خواهش میکنم
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« پاسخ #47 : سپتامبر 29, 2006, 05:40:41 am » |
|
سلام خب بالاخره پرسپولیس برد! اون هم بردی خوب و محکم. از ابتدای فصل هم تفاوت در نوع بازی و روانتر شدن بازی پرسپولیسیها دیده میشد و اگر مهاجمین این تیم دقت بیشتری میکردند نه جام حذفی را از دست میدادند و نه امتیازی ! اما در بازی دیروز هم باز مهاجمین پرسپولیس بسیار بی دقت عمل کردند و زدن 4 گل نباید باعث شود اشتباهات آنها را ندیده بگیریم واقعا دنیزلی باید فکری برای خط حمله پرسپولیس بکند که اگر این خط راه بی افتد دیگر کار هر تیمی مقابل پرسپولیس فقط تسلیم است !
|
|
|
|
|
Moslem-visual
|
 |
« پاسخ #48 : سپتامبر 29, 2006, 09:43:14 am » |
|
خیلی ممنون، دروازبون متعلق به خودتونه (قابل نداره). ای ول به پرسپولیس خودمون، راستی من هنوزم مثل همیشه در تعلیق استفاده از اینترنت هستم، برام دعا کنید تا لااقل هفته ای دوبار بتونم به اینجا سر بزنم، ماه رمضون مبارک و روزه هاتون قوبل ایشالا.
|
زندگي مال توست، در پايان تو خواهي ماند و خداي تو، پس آن را همانگونه كه شايسته است بساز!
|
|
|
|
fox
|
 |
« پاسخ #49 : سپتامبر 29, 2006, 02:18:44 pm » |
|
چرا تعلیق؟؟ راستی روزه شما هم قبول.
|
يه قرمز هزار آتيشه!!!!!
|
|
|
|
سینا
|
 |
« پاسخ #50 : اکتبر 01, 2006, 07:58:17 am » |
|
پرسپولی دیگه امسال میخواد بترکون و میبینم که دیگه استقلالی تو یایت پیدا نمیشه یه نظری دارم بیاید اسم سایت رو بزاریم پرسپولیسیها قشنگ تر راستی چرا تعلیغ خدابد نده اینتر نت هسته ای حق مسلم مسلم است ایشا لله سازمان مللل همین روزا رای شو اعلام میکنه ناراحت نباش ما هم تا میتونیم واست شعار میدیم
|
عقل نیرویی است که دنیا را اداره میکند
|
|
|
|
|
|
|
|
سینا
|
 |
« پاسخ #53 : اکتبر 03, 2006, 05:53:27 am » |
|
اینو خوب اومدی ایول میبینم که خبر برد بعدی رم شنیدیم
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« پاسخ #54 : اکتبر 03, 2006, 08:22:40 am » |
|
یه بار دیگه هم پرسپولیس برد! اما باز هم بی دقتی مهاجمین اعصابمون روخورد کرد! اگه یه کم دقت کردن بودن الان مینوشتم 6-0 شده بازی! نکته ای که خیلی قابل توجه بازی متنوعی هست که از پرسپولیسی ها سر میزنه ! چیزیه که الانه هیچ تیمی تو ایران این طور بازی نمیکنه! شاد باشید
|
|
|
|
|
|
|
Moslem-visual
|
 |
« پاسخ #56 : اکتبر 10, 2006, 02:20:31 pm » |
|
ممنون، ولی فکر نکنم شعار دادن برام فایده ای داشته باشه! خیلی ناراحتم که نمیتون زیاد اینجا بیام ولی چاره چیه، یه انجمن حمایت از نیازمندان اینترنتی تشکیل بدید واسه منم یه اینترنت ADSL بدید تا دعاتون کنم!!!
|
زندگي مال توست، در پايان تو خواهي ماند و خداي تو، پس آن را همانگونه كه شايسته است بساز!
|
|
|
|
|
|
سینا
|
 |
« پاسخ #58 : اکتبر 13, 2006, 05:13:56 pm » |
|
اگه اون پست های بالایی رو دوباره بخونی گوشی میاد دستت 10نفر از اعضای فعال محترم سایت نفری 2500تومان به شماره حساب 1543435حساب سیب بانک ملت برای اقا مسام جهت خرید اینترنت وایر لس پرداخت نمایند شعار هم فایده نداره عکس هم قابلی نداشت
|
|
|
|
niloo
کاربر نیمه فعال

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 72
|
 |
« پاسخ #59 : دسامبر 09, 2006, 07:20:08 pm » |
|
بله!!!اینه!!دو سه روز که نباشیم در این بخش کمپلت تخته میشه بابا!!!!قابل توجه قرمز های عزیز.با توجه به اینکه زرپ زرپ مساوی میکنید بازم سخنی واسه گفتن دارید؟؟؟؟
|
50 بدون 5 مثل زندگی بدون عشق است!!!
|
|
|
|