انجمن مدرسه ها
مارس 18, 2010, 01:13:18 pm *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: http://gssite.comسایت طراحی وب و برنامه نویسی کامپیوتری

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]   پایین
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: داستان تمثیلی بالاترین آرزو  (دفعات بازدید: 59 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
admin
مدیر سایت
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 2026

amirb55
WWW آدرس ايميل
« : فبریه 01, 2010, 04:49:31 am »

روزی فردی سراغ خدا رفت و طلب آرزو کرد. خدا گفت: بزرگترین آرزویت را بگو تا برآورده سازم. مرد مدتی فکر کرد..خانه- قصر- ثروت- زمین-باغ....روستا- شهر- کشور – قاره و نهایتا گفت: فقط این کره زمینت را به من بده. چون خیلی بزرگ و عالی است. این یعنی همه چیز!..اینجوری همه چیز و همه جا مال من است.
خدا آرزویش برآورد. مرد مدتی بعنوان مالک زمین زندگی کرد. اما دوباره پیش خدا آمد و گفت: هر چی فکر می کنم به نتیجه می رسم درخواستم کم بوده است! خدا گفت: دیگر چه می خواهی ؟ چرا زمین کم است؟مرد گفت: من کهکشانها را دیدم با میلیاردها ستاره و سیاره ..فقط یک کره زمین ریز به من دادی چگونه بخشنده ای هستی؟.

خدا گفت به قدر وسعت نظرت به تو دادم. همانطور که من به اندازه ذهن تو کوچک یا بزرگ می شوم. بجای ارزوی ذهنی قلبت را بزرگ کن تا همه هستی را داشته باشی. تو را از اجزای هستی قرار دادم تا با آن یکی شوی و بی نیاز و به خودم برسی.

------------ --------- -------
شرح:
اگر با دلت چیزی را دوست داشته باشی...اندازه اش بی نهایت است. اما اگر با ذهنت ارزش گذاری کنی...همیشه احساس کمبود می کنی!

داستان تمثیلی بالاترین آرزو
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

الهم صل علی محمد و آل محمد  - -  - میکرو بلاگ ایران زب را حتما ببینید و حتما عضو شوید http://www.iranzab.com
صفحه: [1]   بالا
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  

پرش به :