انجمن مدرسه ها
مارس 16, 2010, 02:15:26 pm *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: به مدرسه ها دات کام خوش آمدید http://Http://madreseha.com

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]   پایین
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: استیل آذین شبه پرسپولیس است  (دفعات بازدید: 254 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
admin
مدیر سایت
یه دنگ از سایت به نامشه
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 2023

amirb55
WWW آدرس ايميل
« : سپتامبر 17, 2009, 08:17:57 pm »

مدیرعامل، سرپرست، کادرفنی و تعدادی از بازیکنان استیل آذین پرسپولیسی هستند و در واقع معتقدم که ما شبه پرسپولیس هستیم. امیدوارم هواداران که در همه حال همراه ما بوده‌اند در بازی با استقلال هم در ورزشگاه حضور داشته باشند. استیل آذین تیم هجومی است که هواداران می‌توانند از تماشای بازی این تیم لذت ببرند.سرمربی تیم فوتبال استیل آذین گفت: ما شبه پرسپولیس هستیم و امیدوارم هواداران برای بازی با استقلال در ورزشگاه آزادی حاضر شوند.

حمید استیلی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره بازی روز جمعه استیل آذین برابر استقلال اظهار کرد: پس از باخت هفته گذشته برابر پیکان، نقاط ضعف تیم را شناسایی کردیم و در تمرینات هفته گذشته بر روی این نقاط کار کردیم و فکر می‌کنم این نقاط ضعف را پوشانده‌ایم. در تمرین سه‌شنبه هم با توجه به وضعیت استقلال تمرینات‌مان را طراحی کردیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شکست هفته قبل می‌تواند زنگ هشداری برای بازیکنان استیل آذین باشد، گفت: می‌تواند تاثیرگذار باشد اما، بازیکنان ما پس از باخت آن قدر ناراحت بودند که در حال حاضر به فکر جبران آن باخت هستند. ضمن اینکه بازی‌های بزرگی همچون رویارویی با استقلال بازیکنان بزرگی می‌طلبد که ما این بازیکنان را در اختیار داریم و تیم هم به لحاظ روحی و روانی کاملا آماده دیدار با استقلال است.

استیلی افزود: استیل آذین تلفیقی از بازیکنان جوان و با تجربه است و خوشبختانه برای بازی روز جمعه تمامی بازیکنان‌مان را در اختیار داریم.

وی با اشاره به حضور قدیمی‌های پرسپولیس در استیل آذین گفت: مدیرعامل، سرپرست، کادرفنی و تعدادی از بازیکنان استیل آذین پرسپولیسی هستند و در واقع معتقدم که ما شبه پرسپولیس هستیم. امیدوارم هواداران که در همه حال همراه ما بوده‌اند در بازی با استقلال هم در ورزشگاه حضور داشته باشند. استیل آذین تیم هجومی است که هواداران می‌توانند از تماشای بازی این تیم لذت ببرند.

استیلی در پاسخ به این سوال که آیا با موجی که علیه پنالتی‌های استیل آذین ایجاد شده نگران قضاوت بازی با استقلال نیستید؟ گفت: در بازی با پیکان یک پنالتی به سود ما گرفته نشد. در بازی‌های قبلی هم که برای ما پنالتی گرفتند آن پنالتی‌ها درست بود. حتی در یکی، دو بازی باید یک پنالتی دیگر هم برای ما می‌گرفتند. به عنوان مثال در بازی با راه‌آهن خطای آشکاری روی علی کریمی انجام شد و داور نه تنها پنالتی نگرفت بلکه با کارت زردی که به کریمی نشان داد او را دو اخطاره کرد. تمام این حرف‌هایی که می‌زنم مستند است و فیلم و مدارکش هم موجود است. با این حال من هیچ وقت علیه داوران صحبت نمی‌کنم چون آنها را قشر زحمتکشی می‌دانم و اشتباهاتی که انجام می‌دهند به طور قطع سهوی است. تنها امیدوارم که دقت بیشتری به خرج دهند. از کمیته داوران هم می‌خواهم که از داوران با تجربه‌ای برای قضاوت بازی‌های ما استفاده کنند. چرا که ما بازیکنان بزرگی داریم و متاسفانه برخی داوران جوان رفتار خوبی با بازیکنان بزرگ ما نداشته‌اند.

استیلی با تمجید از شرایط استقلال گفت: استقلال کادرفنی و بازیکنان بسیار خوبی دارد. صمد از دوستان بسیار خوب من است و روته‌مولر هم استاد من بوده است. استقلال در این فصل کمترین تغییر را داشته و با همان ترکیب تیم قهرمان وارد مسابقات شده است. با این حال ما هم شرایط بسیار خوبی داریم.
منبع : سایت خبری استیل آذین
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

الهم صل علی محمد و آل محمد  - -  - میکرو بلاگ ایران زب را حتما ببینید و حتما عضو شوید http://www.iranzab.com
صفحه: [1]   بالا
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  

پرش به :