|
|
|
سید نظام الدین دلفانی
|
 |
« پاسخ #1 : جولای 11, 2006, 09:23:21 pm » |
|
لطف کنید نظرات و درخواست های خود را بنویسید
|
|
|
|
|
سید نظام الدین دلفانی
|
 |
« پاسخ #2 : جولای 11, 2006, 09:28:19 pm » |
|
اکه شما نظر انتقاد و پیشنهاد بدین ما هم خوشحال و تشویق می شویم و بهتر و بیشتر کار می کنیم
|
|
|
|
|
|
|
سید نظام الدین دلفانی
|
 |
« پاسخ #4 : جولای 11, 2006, 10:31:53 pm » |
|
سایت را محلهایی که می تونند معرفی کنند و افراد زیادی را عضو کنند معرفی کنید
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« پاسخ #6 : جولای 12, 2006, 05:52:25 am » |
|
سلام دوست عزيز در ابتدا لازم ميدانم تا از شما بخاطر فعاليتي که در اين انجمن شروع کرده ايد تشکر کنم در مورد خلوتي هم بايد عرض کنم حق با شماست اين انجمن در ابتداي راه است و با توجه به موضوعي که دارد و محيط هاي بحث که در آن هست انتظار افزايش انفجاري اعضا را نداريم براي مثال اگر ما در انجمن موزيک هاي روز را براي دانلود ميگذاشتيم ! يا بخش ماهواره داشتيم ! يا بخش آهنگ هاي موبايل آن وقت شايد اعضا بسيار سريعتر اضافه ميشدند اما در حال حاضر سياست اصلي سايت آموزش است و بس! و اينکه دانش آموزان ما چقدر به درس علاقه مند هستند و چقدر حاضرند در اينترنت به درس بپردازند هم خود جاي تامل داردو ليکن با اين اوصاف ما هم دست از تبليغ بر نداشته ايم و مشغول تبادل لينک و پخش تبليغ در سايت هاي مختلف و ايميل پراکني هستيم ! هر چند همين اعضا حاضر هم خيلي در بحث ها شرکت نميکنند ! انشا الله در آينده اوضاع بهتر خواهد شد . باز هم از فعاليت شما متشکرم موفق باشيد
|
|
|
|
|
سید نظام الدین دلفانی
|
 |
« پاسخ #7 : جولای 12, 2006, 09:19:45 am » |
|
با تشکر از شما جناب حاتمی با مدت کمی که با شما آشنا شدیم ویژگیهای شما را تا حدودی پی بردیم موفق باشید
|
|
|
|
|
|
|
نگار
|
 |
« پاسخ #9 : جولای 15, 2006, 05:29:18 am » |
|
سلام من از موسيقي خيلي اطلاعاتي ندارم اما خب از بخش معرفي پيش کسوتان موسيقي خوشم اومد همين طور تاريخ موسيقي در ايران به نظرم خيلي خوب و مفيد بود حضور استاد گرانقدري همچون شما در انجمن نعمتي هست اينها را نوشتم که تشکري کرده باشم اگر ميشه در مورد موسيقي فولکولوريک هم مطلبي بنويسيد (البته اگه سوالم بي ربطه ببخشيد) با تشکر
|
آب زنيد راه را چون که نگار ميرسد
|
|
|
|
سید نظام الدین دلفانی
|
 |
« پاسخ #10 : جولای 17, 2006, 02:51:56 pm » |
|
چشم نگار خانم حتما در مورد موسیقی فولکلور ایرانی هم مطالبی می فرستیم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره من تحقیقاتم در موسیقی کردی بوده در مورد موسیقی محلی مناطق هم حتما اطلاعاتی را گرد آوری و ارسال میکنیم از حسن نظر ما هم متشکریم
|
|
|
|
|
سید نظام الدین دلفانی
|
 |
« پاسخ #11 : جولای 21, 2006, 11:44:15 pm » |
|
اگه کسی از دوستان ادوات و آلات موسیقی نیاز دارد می تواند درخواست خود را اعلام کند ما با ارزانترین قیمت در اختیارش می گذاریم
|
|
|
|
|
Moslem-visual
|
 |
« پاسخ #12 : جولای 23, 2006, 09:23:16 am » |
|
من شرمنده ام که نمیتونم بهتون سر بزنم و در بحث ها شرکت کنم ولی به همین زودی ها مشکلم حل میشه. ممنون از آقای دلفانی و آقای حاتمی.
|
زندگي مال توست، در پايان تو خواهي ماند و خداي تو، پس آن را همانگونه كه شايسته است بساز!
|
|
|
|
admin
|
 |
« پاسخ #13 : جولای 23, 2006, 10:06:00 am » |
|
سلام انشاالله هر چه زودتر در خدمت شما باشيم
|
|