;
انجمن مدرسه ها
سپتامبر 06, 2010, 08:52:50 pm *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: http://pasargad.sch.ir  هنرستان پاسارگاد

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]   پایین
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: فرق قطبی و قلعه نوعی  (دفعات بازدید: 783 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
admin
مدیر سایت
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 2236

amirb55
WWW آدرس ايميل
« : اکتبر 09, 2008, 04:33:37 pm »

قسمتی از مصاحبه افشین قطبی بعد از بازی :

من از تمامی هواداران پرسپولیس به خاطر اینكه شاهد پیروزی تیم‌شان نبودند و به خانه‌های‌شان بازگشتند عذرخواهی می‌كنم و كمال تشكر را برای حضور جوانمردانه‌شان در سكوهای استادیوم دارم. همچنین به تیم استقلال نیز تبریك می‌گویم چرا یك فوتبال بسته‌ای را بازی كرد و به هدفش رسیدشما حق دارید كه از بازی دی‌كارمو ناراضی باشید او آن چیزی كه من می‌خواستم نتوانست ارائه كند و از فوتبال او راضی نیستم اما فكر می‌كنم تلاش زیادی برای موفقیت تیم داشت ما زمانی كه یك گل عقب بودیم باید یك مهاجم را به درون زمین می‌فرستادیم كه دی‌كارمو با توجه به قد بلند و شرایط فیزیكی‌اش می‌توانست بهترین گزینه باشد به هر حال باید قبول كنیم كه فضای روانی داربی روی این بازیكن هم تاثیر داشت.

قسمتی از مصاحبه امیر قلعه نوعی بعد از بازی :

درست است كه پرسپولیس سوار بر بازی بوده است، اما اگر شما مربی‌گری بلد بودید، می‌دانستید كه سوار بازی بودن با موقعیت ساختن تفاوت می‌كند.وی هم‌چنین در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون استفاده نكردن از بازیكنان با تجربه‌ی استقلال چون فرهاد مجیدی و تعویض سیاوش اكبرپور نیز گفت: شما نباید راجع به اینكه چه كسی به میدان می‌رود، سوال كنید. شما تنها حق دارید درباره‌ی حركت كلی تیم سوال كنید.گلی كه تیم پرسپولیس به ثمر رساندن بر روی یك پاس ۷۰ متری و در واقع یك توپ “بكش زیرش” بود كه بیژن كوشكی یار مستقیم خود را نگرفت اما،‌ در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپولیس تك به تك شدیم.

خبرنگاری با انتقاد از ادبیات امیر قلعه‌نویی نسبت به تیم حریف گفت، قطبی بازی تیم شما را تحسین كرد كه قلعه‌نویی پاسخ داد: افشین قطبی كسی نیست كه بتواند درباره‌ی من صحبت كند.

او سپس به یكی از خبرنگاران كه سوالاتی را مطرح می‌كرد، گفت: یا یك سوال بپرس و یا ساكت باش.
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

الهم صل علی محمد و آل محمد  - -  - عسل طبیعی عسل خالص عسل هزار گیاه
نردانل
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 7

« پاسخ #1 : اکتبر 31, 2008, 10:45:37 pm »

واااااااااااااااااو ! نیگا کن ! من هنوز اینجا مدیرم ! کسی منو یادش میاد ! ؟ باب ملت من همون fox خودمونم ! چقدر دلم برای اینجا تنگ شده بود !

مرسی مسلم ویژوال که دوباره اینجا رو یادم آورد !

در ادامه مربوط به این مطلب :

فرق قطبی با نیمی از مربی های ایرانی اینه که عده ای فوق العاده بی شخصیت و بد دهن و فاقد روابط عمومی مناسبن در حالی که قطبی در عین با شخصیت بودن و جواب دادن به سوال های همه خبرنگارا ، خیلی راحت اشتباه خودش رو میپذیره و به گردن میگیره . به همین دلیل حتی اگر قطبی ببازه یا مربی ناموفقی هم باشه ، توهین و شاکی شدن ازش یه کم سخته . چون همیشه مودب و خوش برخورده !

بازگشت ِ FOX !

درود مجدد به یاران ِ قدیمی !
admin
مدیر سایت
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

amirb55
WWW آدرس ايميل
« پاسخ #2 : نوامبر 01, 2008, 01:34:42 am »

سلام
پس چرا با آیدی قبلی نیومدید ؟
اگه دلتون میخواد با این آیدی باشید که هیچ.
اما توصیه میکنم با آیدی قبلی فعالیت بکنید
به هرحال خوشحالم که شما دوباره در جمع مدرسه ها دات کام میبینم
موفق باشید

نردانل
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 7

« پاسخ #3 : نوامبر 01, 2008, 08:53:21 pm »

راستیتش این که من پسورد قبلیه رو که یادم رفته هیچ ، آیدی قبلیم رو هم پاک کردم به همین دلیل کلا غیر قابل دسترسی شده اون آیدیه ! Cheesy

اگر ایجاد مشکل میکنه من اسم کنونیم رو تغییر میدم به فاکس و اگر نه هم که با همین نردانل هستیم در خدمتتون استاد !

بازگشت ِ FOX !

درود مجدد به یاران ِ قدیمی !
admin
مدیر سایت
یه دنگ از سایت به نامشه
آفلاین آفلاین

amirb55
WWW آدرس ايميل
« پاسخ #4 : نوامبر 02, 2008, 07:17:28 am »

موفق باشید

Moslem-visual
مدیر انجمن ها
بابا حرفه ای
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 380

طراح وب | کرمان | دانشجوي كامپيوتر

hamzehnejadi
WWW آدرس ايميل
« پاسخ #5 : ژانویه 14, 2009, 02:42:14 am »

واي، ببين كي اومده بوده اينجا... هر چند فك كنم دوباره گذاشت رفت، حالا نميشد آيديت رو پاك نكني؟! اينجا همچنان خلوت و سوت و كور مونده، منم دارم توي دانشكده  واحدهاي گنديده اي كه مونده رو پاس ميكنم، گلاب به روتون.

زندگي مال توست، در پايان تو خواهي ماند و خداي تو، پس آن را همانگونه كه شايسته است بساز!
صفحه: [1]   بالا
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  

پرش به :