انجمن مدرسه ها
مارس 17, 2010, 09:08:39 pm *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: http://gssite.comسایت طراحی وب و برنامه نویسی کامپیوتری

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]   پایین
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: من که رياضي ياد نميگيرم!  (دفعات بازدید: 1630 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
Moslem-visual
مدیر انجمن ها
بابا حرفه ای
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 380

طراح وب | کرمان | دانشجوي كامپيوتر

hamzehnejadi
WWW آدرس ايميل
« : آپریل 26, 2006, 11:55:32 am »

سلام! من تا سال سوم راهنمايي هميشه نمرات بالاي 19 در رياضي داشتم اما از سال اول دبيرستان نمراتم پايين آمد که البته در سال اول به خاطر دبير بسيار دلسوز و خوبي که با ما کار ميکرد خودم رو باز به حدود نمرات 18 تا 19 رسوندم. اما امسال با توجه به تغيير دبير و سخت تر شدن دروس نمراتم در رياضي خيلي پايين اومده که البته براي ديگر دانش آموزان هم همين سطح نمره (13 تا 16) وجود داره  Cryو فکر ميکنم شيوه تدريس دبير محترم رياضي اصلا درست نيست. به نظر شما چه کار بکنم که دوباره بتونک رياضي رو خوب ياد بگيرم؟ کلاس تقويتي، کتاب يا چيز ديگه اي رو پيشنهاد ميکنيد؟ ممنون.

Iran schools site
[/b]
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

زندگي مال توست، در پايان تو خواهي ماند و خداي تو، پس آن را همانگونه كه شايسته است بساز!
admin
مدیر سایت
یه دنگ از سایت به نامشه
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 2025

amirb55
WWW آدرس ايميل
« پاسخ #1 : آپریل 27, 2006, 04:45:43 pm »

سلام
بهترین راه فراگیری ریاضی حل تمرین است و بس !
کتاب راهنمای گام به گام ریاضی 2 منتشران کتاب خوبیست که هم درس داده (ممکنه روش تدریسش با روش معلمتون متفاوت باشه )  هم نمونه سوالات امتحانی و سوالات کتاب رو با حل داره. من که تابستون به یه بنده خدایی باید تدریس میکردم از این کتاب استفاده کردم نتیجه هم گرفتیم !

الهم صل علی محمد و آل محمد  - -  - میکرو بلاگ ایران زب را حتما ببینید و حتما عضو شوید http://www.iranzab.com
Moslem-visual
مدیر انجمن ها
بابا حرفه ای
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 380

طراح وب | کرمان | دانشجوي كامپيوتر

hamzehnejadi
WWW آدرس ايميل
« پاسخ #2 : آپریل 28, 2006, 04:37:12 pm »

سلام! اتفاقا من اين کتاب رو دارم و کمک زيادي هم بهم کرده ولي بعضي بخش هاي کتاب رو اصلا متوجه نميشم (مثل بخش مثلثات) که حتما بايد معلم دقيق توضيح بده. فعلا سعي ميکنم درسهاي ديگه رو عالي ياد بگيرم و رياضي رو هم در حدي که به بقيه درسها لطمه اي وارد نشه ياد بگيرم، حتي اگر نمره ام خبلي خوب نشه باز هم فقط يه درسه!

زندگي مال توست، در پايان تو خواهي ماند و خداي تو، پس آن را همانگونه كه شايسته است بساز!
admin
مدیر سایت
یه دنگ از سایت به نامشه
آنلاین آنلاین

amirb55
WWW آدرس ايميل
« پاسخ #3 : آپریل 29, 2006, 06:03:55 am »

سلام
مثلثات درس گيج کننده اي هست ! بخصوص اولش و تا وقتيکه ابتدا و پايه مثلثات جا نيوفته مشکل به نظر مياد .
سعي کنيد در مباحث ابتدايي و اصولي مثلثات خود رو تقويت کنيد
مثلا درک مفاهيم سينوس و کسينوس خودش ميتونه کمک شاياني به فهم باقي مسائل بکنه
موفق باشيد

الهم صل علی محمد و آل محمد  - -  - میکرو بلاگ ایران زب را حتما ببینید و حتما عضو شوید http://www.iranzab.com
استاتیرا
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 136

« پاسخ #4 : آگوست 16, 2006, 05:22:42 am »

سلام
الان من حسابی ناامیدت می کنم  Grin
ببین اصولا ریاضی بر خلاف اونی که فکر می کنی یادگیری هست حفظ کردنی است و باید راه حلها رو حفظ کنی . البته نه فقط یک مساله . باید ببینی مسائل مشابه چه راه حلهایی دارن و اون راهها رو حفظ کنی . نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه و و این میسر نمی شه مگر با تمرین و تکرار زیاد که البته وقتی راهش رو کشف کنی لذت بخش هم هست .
و باید بگم پایه ات رو قوی کن و فقط به عنوان درس بهش فکر نکن و به عنوان مادر مدرسه و درس و کنکور و همه چی بهش فکر کن که بعدا برسی به دیفرانسیل بیچاره می شی و چون اکثر بچه ها ریاضی شون خوب نیست مال تو باید خوب باشه ..
فکر کنم خوابم میاد قاطی کردم
فعلا بای.

ای غایب از نظر به خدا می سپارمت !
sadaf
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 2

یه آتیش پاره

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #5 : آپریل 15, 2008, 06:16:12 pm »

منم تقربا همچین مشکلی دارم ولی معلم ما انگار کلا با من یکی چپه!
شاید بگین نه هیچ معلمی باشاگردش سر لج نداره اما واقعا این یکی اینجوریه تمام امتحاناتش در حد تیز هوشانه!
درسته که مدرسه ی ما یه چیزی تو مایه های نمونه هست اما دیگه اینا شورش رو درآوردن پنجشنبه امتحان دارم و مطمئنم که کم میارم.
چون خودش گغته سخت درآورده شوالات رو برام دعا کنین...

finali
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1

آدرس ايميل
« پاسخ #6 : سپتامبر 12, 2008, 06:01:20 pm »

salam manam too riazi moshkel daram reshtam riazi ama nemidoonam chejoori riazi bekhunam Angry
admin
مدیر سایت
یه دنگ از سایت به نامشه
آنلاین آنلاین

amirb55
WWW آدرس ايميل
« پاسخ #7 : سپتامبر 14, 2008, 10:56:34 am »

سلام
بارها گفتم باز هم ميگم
بايد رياضي را دوست داشته باشيد و با عشق يادش بگيريد
يه چيزي كه خيلي مهم است اين است كه سعي كنيد تمرينهاي زيادي حل كنيد تمرينهاي سخت تر و پيشرفته تر باعث ميشود تمرين ها ساده تر را درك كنيد !!!
اين نكته را خوب بياد داشته باشيد كه در رياضي وقتي سال سوم هستيد سال دوم را درك خواهيد كرد وقتي تمرين خيلي سخت را حل كنيد تمرين سخت را ياد خواهيد گرفت يعني انگار هميشه ياد گيري شما يك گام عقب است پس براي رسيدن به نتيجه مطلوب سعي كنيد فراتر از كلاس خود با رياضي تمرين كنيد
موفق باشيد

صفحه: [1]   بالا
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  

پرش به :