|
zsorush
|
 |
« : می 31, 2006, 09:53:40 am » |
|
سلام همینجوری داشتم نگاهی به انجمنها می نداختم دیدم این انجمن نظرم رو جلب کرد که مدیر هم نداره !! گفتم بیام خودم رو کمی معرفی کنم شاید بقیه هم علاقه مند بشن خودشون رو معرفی کنن . بالاخره توی یک جمع همدیگه رو بشناسیم بهتره . من سروش هستم 26 ساله و تا کارشناسی سخت افزار خوندم . به طب گیاهی هم علاقه دارم .  خب این از من . نفر بعد؟
|
من منتظر یک معجزه هستم !
|
|
|
|
Moslem-visual
|
 |
« پاسخ #1 : جون 15, 2006, 09:53:04 am » |
|
خب آقا سروش! لطف کنید و بفرمایید که شما کاردانی رو گرفتید و بعد کارشناسی یا از طریق کنکور سراسری قبول شدید؟ (مستقیم!)
|
زندگي مال توست، در پايان تو خواهي ماند و خداي تو، پس آن را همانگونه كه شايسته است بساز!
|
|
|
hamid M
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 2
|
 |
« پاسخ #2 : آگوست 19, 2006, 05:21:53 pm » |
|
I am an English teacher who like to commiunicate with those who like the priciples of learning English .
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« پاسخ #3 : آگوست 19, 2006, 09:24:58 pm » |
|
I am an English teacher who like to commiunicate with those who like the priciples of learning English .
سلام خیلی خوش آمدید امیدوارم با حضور جنابعالی انجمن زبان خارجه فعال شود وشاهد آموزشهای شما در این انجمن باشیم
|
|
|
|
|
Moslem-visual
|
 |
« پاسخ #4 : آگوست 20, 2006, 03:34:53 pm » |
|
من هم منتظرتون هستم، زبانم خرابه!
|
زندگي مال توست، در پايان تو خواهي ماند و خداي تو، پس آن را همانگونه كه شايسته است بساز!
|
|
|
|
fox
|
 |
« پاسخ #5 : آگوست 28, 2006, 05:41:13 am » |
|
نفر بعد خودمم!آرمینا سالمی از تهران 14 ساله عاشق فوتبالم و دروازه بانیم خوبه!(چیه؟مگه دخترا نباید فوتبال دوست باشن؟!  )خونسرد و شیطون!عاشق کتابم هستم.  سبزه رو با مو و چشم و ابروی مشکی.شوخ طبع حاضرجواب و نویسنده ی خوب(تو رو خدا افاده ای تر از من دیده بودید؟ببخشید همش از خودم تعریف کردم!  )راستی از رنگ آبی و روباه(از اسمم معلوم بود!)و ببر هم خوشم میاد!
|
يه قرمز هزار آتيشه!!!!!
|
|
|
|
نگار
|
 |
« پاسخ #6 : آگوست 28, 2006, 05:06:53 pm » |
|
سلام من هم نگار هستم راستی آرمینا یعنی چی ؟ وربطش به روباه چیه که گفتی "(از اسمم معلوم بود)" ؟ راستی خوش اومدی
|
آب زنيد راه را چون که نگار ميرسد
|
|
|
|
fox
|
 |
« پاسخ #7 : آگوست 28, 2006, 05:18:40 pm » |
|
منظورم از اسم کاربریم بود(fox) معنی آرمینا میشه:تند و تیز.بر جنب جوش. مرسی
|
يه قرمز هزار آتيشه!!!!!
|
|
|
|
Moslem-visual
|
 |
« پاسخ #8 : آگوست 29, 2006, 09:45:39 am » |
|
خب! حالا بهتر شد، چون لااقل میدونیم با کی حرف میزنیم. چند تا از این نوشته هاتون رو هم حتما توی فروم پست کنید تا ما هم بخونیم. راستی چرا از ببر و روباه خوشتون میاد؟!
|
|
|
|
|
fox
|
 |
« پاسخ #9 : آگوست 30, 2006, 02:21:41 am » |
|
برای اینکه ببر لبخند زیبایی داره ولی در بشت اون دندونهای تیز!یک شکارچی آروم و خونسرد و خطرناک!روباه هم چون حیوون باهوشیه. 
|
يه قرمز هزار آتيشه!!!!!
|
|
|
|
Moslem-visual
|
 |
« پاسخ #10 : آگوست 30, 2006, 02:21:37 pm » |
|
اوه! ترسیدم بابا! موفق باشید (البته امیدورام از خشونت ببر زیاد خوشتون نیاد!)
|
|
|
|
|
|
|
سید نظام الدین دلفانی
|
 |
« پاسخ #12 : سپتامبر 02, 2006, 03:07:23 am » |
|
از آشنایی با همه دوستان مسرورم اما چند نکته کنکوری : 1- چرا دخترا در هر معرفی به معرفی اندام وقیافه و رنگ ورو هم می پردازن 2- میشه از تخصص و علایق خودتون هم چیزای بگین تا خط و می ها مشخص تر بشه 3- در مورد ببر باید بگم در نظر سنجی که از تمام دنیا در مورد محبوب ترین حیوان سئوال شده ببر مقام اول رو داره و مدال طلا رو گرفته (البته نهنگ هم در رده آخر قرار داره ) 4 - در دنیا فقط باید از یک چیز ترسید آنهم خود ترس است = ناپلئون بناپارت
|
|
|
|
|
fox
|
 |
« پاسخ #13 : سپتامبر 02, 2006, 11:46:08 pm » |
|
از آشنایی با همه دوستان مسرورم اما چند نکته کنکوری : 1- چرا دخترا در هر معرفی به معرفی اندام وقیافه و رنگ ورو هم می پردازن 2- میشه از تخصص و علایق خودتون هم چیزای بگین تا خط و می ها مشخص تر بشه 3- در مورد ببر باید بگم در نظر سنجی که از تمام دنیا در مورد محبوب ترین حیوان سئوال شده ببر مقام اول رو داره و مدال طلا رو گرفته (البته نهنگ هم در رده آخر قرار داره ) 4 - در دنیا فقط باید از یک چیز ترسید آنهم خود ترس است = ناپلئون بناپارت
ج 1:من فقط به معرفی قیافه ام نپرداختم! ج 2:من از علاقه ام که نویسندگیه گفتم دیگه!تخصصم هم:1 بهم ریختن اعصاب مخالفانم! 2 کل کل کردن! 3 از در و دیوار بالا رفتن! 4 دروازه بانی! 5 کرم ریختن!!!!  ج 3:از حمایتتون ممنون! ج4:موافقم!!! 
|
يه قرمز هزار آتيشه!!!!!
|
|
|
niloo
کاربر نیمه فعال

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 72
|
 |
« پاسخ #14 : سپتامبر 03, 2006, 12:44:35 am » |
|
سلام بچه ها! من نیلو پیام هستم از تهران.14 سالمه.عاشق فوتبالم و تو پست فوروارد بازی میکنم.آرومم ولی اگه عصبانی بشم زمین و زمان رو بهم میریزم!!!!!از درس خوندن خیلی خوشم نمیاد.من و آرمینا مدرسه رو رو سرمون میذاشتیم!!!پررو و حاضر جواب!!!از رنگ بنفش خوشم میاد و حیوون مورد علاقه ام هم موشه!!!شعر هم میگم ولی بیشتر تو کار جمع آوری اطلاعاتم!!!کنجکاوم و حالم هم از زندگی عادی بهم میخوره!شاید یه روز مامور مخفی شدم!!!
|
50 بدون 5 مثل زندگی بدون عشق است!!!
|
|
|
|