ریلکسیشن، بهترین روش مقابله با استرس

ریلکسیشن هنگام خواب بهترین روش مقابله با استرس است.
کارشناس ارشد روانشناسی مرکز بهداشت شهرستان یزد با تاکید بر مقابله با استرس گفت: ریلکسیشن هنگام خواب (آخرشب) بهترین روش مقابله با استرس است.به گزارش سلامت نیوز، شوفریان در همایش یک روزه بهداشت روان اظهار کرد: استرس نیروی فشارنده محیطی است که شخص را تحت تاثیر قرار داده و تنشی در شخص به وجود می‌آورد که دارای نتیجه ناخوشایند است.

وی با بیان اینکه انسان خواهان آرامش است، افزود: بعضی از استرس‌ها لازم است و افراد باید راه‌های کنارآمدن با آن را یاد بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: استرس‌ها زمانی که مدام بر روی سیستم بدنی فشار بیاورند توان فرد را گرفته و در صورتی که فرد راهکارهای مقابله با آن را نداشته باشد دچار افسردگی روانی می‌شود.

شوفریان اضافه کرد: استرس از 15 سالگی آغاز شده که اوج آن 30 سالگی است، پس از آن در 45 سالگی کاهش پیدا می‌کند.

وی یادآور شد: در کشور ما سن استرس پایین‌تر است؛ چرا که خانواده‌ها فشار زیادی بر کودکان خود وارد می‌کنند و از سوی دیگر حس رقابت در ایجاد استرس‌ها تاثیر گذار است.

این کارشناس ارشد روانشناسی عنوان داشت: به منظور مبارزه با استرس می‌توان از روشهایی چون هیجان مداری مبتنی بر برون ریزی هیجان (صحبت کردن با دیگران) استفاده کرد و از سوی دیگر با گریه کردن، خود حمایتی خود را افزایش داد.

وی خیال پردازی را در برخی موارد در کنترل و از بین بردن استرس موثر دانست.

این کارشناش ارشد بهداشت روان در پایان متذکر شد: ریلکشیشن و آرام سازی بدن در هنگام آخر شب و همچنین بررسی و ناچیز شمردن مشکلی را که موجب استرس فرد شده را از دیگر روشهای مقابله با استرس برشمرد.

——————————————————————————–

بدن ما روزانه به پروتئین مختلف نیاز دارد

پروتئین یک ماده محافظتی اصلی برای بدن محسوب می شود که در عملکرد شکل‌گیری سلول‌ها و سیستم امنیتی بدن نقش بسزایی دارد.

پروتئین ترکیب ماده اصلی و تشکیل دهنده ماهیچه‌هاست.

وجود پروتئین همچنین در عملکرد سیستم امنیتی بدن حیاتی است و در صورت محرومیت از پروتئین، بدن بیشتر در معرض بیماری‌ها و عفونت‌ها قرار می گیرد.

اگر فردی جراحی، زخم و یا سوختگی داشته باشد به پروتئین بیشتری نیاز دارد تا زخم‌ها زودتر بهبود یابند.

برای بدست آوردن پروتئین‌های کافی از رژیم غذایی باید هر روز از غذاهای متنوع استفاده کنیم.

رایج‌ترین منبع پروتئین گوشت است. شیر و دیگر انواع لبنیات نیز از پروتئین غنی هستند. سفیده تخم‌مرغ بنابر بعضی ادعاها کاملترین نوع پروتئین را دارد البته بسیاری از این منابع حیوانی پروتئین، حاوی چربی بالایی هم هستند.

برای پرهیز از مصرف چربی زیاد، از گوشت‌های کم چربی همچون گوشت مرغ، ماهی، گاو و گوساله استفاه کنید. آنها را به شکل کباب شده و آب پز استفاده نمایید. البته بدون اضافه کردن چربی و روغن هنگام پخت غذا آنها را طبخ نمایید.

گیاه‌خواران نیز می توانند پروتئین کافی در رژیم غذایی خود را از طریق مصرف لوبیاها، عدس، سبزیجات و غلات تامین کنند.

حال باید بدانیم که بدن ما روزانه به چه میزان پروتئین نیاز دارد؟ بهترین و مناسب ترین میزان مصرف پروتئین گوشتی بین 90 تا 60 گرم در هر وعده غذایی (ناهار و شام) و 60-90 گرم مصرف پروتئین لبنی می باشد (تقریبا یک فنجان شیر یا 60 گرم پنیر).

محصولات پروتئینی کم چربی و بدون چربی بهترین انتخابها بین مواد غذایی هستند.

ریلکسیشن، بهترین روش مقابله با استرس

1 دیدگاه دربارهٔ «ریلکسیشن، بهترین روش مقابله با استرس»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید